Video: Se Mø og Major Lazers overlegne optræden hos Jimmy Fallon

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»One of the hottest songs of the summer, maybe the song of the summer«, proklamerede Jimmy Fallon, da han i aftes præsenterede Mø (eller ‘Muh’), Major Lazer og DJ Snake, der gik på scenen med gigahittet ‘Lean On’.

Sjakket leverede en overlegen optræden, alle klædt i hvidt, og med både en hornsektion og medbragte dansere som ekstra krydderi. Diplo selv stod tilbagelænet med sin bas, og det var da også en mere nedtonet udgave af tracket, som blev leveret – hårdest eksemplificeret i breaket, som hornsektionen hos Fallon omdannede til noget helt nyt.

Major Lazer kan fredag aften opleves på Tinderbox i Odense.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af