Jungle – suveræn soulfest

Et feststemt publikum stod selv for opvarmningen inden koncerten med englænderne på et tætpakket Avalon. Skrig og skrål rungede, som var man landet, ja i en jungleskov af primater med promillen helt oppe i festniveau.

Jungletrommerne gjaldede ud over det allerede dansende publikum, hvis higen efter fest forløste sig i en times tjubangkoncert, der med åbningen, det soulspændte, Bee Gees-agtige ’Time’, vuggede kroppen klar til en svedig hitparade fra bandets debutalbum. Herefter gearede Jungle ned, men med samme sans for at bringe hoftebenet på gled til deres moderne soulmusik, der med elektroniske islæt blev fremført på en lun bund af sprød bas, tropisk klingende percussions og smålumre falsetvokaler.

Alle dele dannede et forrygende baggrundstæppe af musikalsk benzin, der gødede festen, inden storhittene ‘The Heat’ og ‘Busy Earnin’ for alvor spændte dansemusklerne med tilbagelænet og groovy velklang. Men trods den umiddelbare begejstring skabte Jungle ikke stor virak om deres tilstedeværelse på den discolys-oplyste scene.

Publikum fik også lov til at trække vejret i nogle få musikalske bølgedale, der dog aldrig truede med at få koncerten til at gå i tomgang, for det talstærke publikum sørgede for at holde Jungle oppe på, at de er og bliver et festband.

Se hele vores omfattende dækning af Roskilde Festival HER.

Jungle. Koncert. Roskilde Festival, Avalon.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af