Hør Chvrches’ strålende cover af Justin Biebers ‘What Do You Mean?’

Der er kommet en ny aura af respekt omkring Justin Bieber – eller, respekt er måske et lidt storladent ord, men takket være ‘Where Are Ü Now’ er det blevet lidt mere ‘okay’ at kunne lide popdrengen, der har haft et par meget tumultariske år, men nu gør klar til comeback.

Præcis sådan har medlemmerne i Chvrches det også, og de erklærede deres nyfundne kærlighed med et cover af Biebers nye single ‘What Do You Mean?’ i BBC’s Live Lounge. Det er der faktisk kommet et ret strålende nummer ud af, der kører den tropiske house over i skotternes mere skarptskårne synthpop.

Chvrches udsender deres andet album ‘Every Open Eye’ i morgen.

Læs også: Poppens King Joffrey: Kan Justin Bieber tage springet fra forkælet douchebag til respekteret popstjerne?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af