Eventyrligt mareridt: Se Grimes’ første vilde musikvideo fra det kommende album ‘Art Angels’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Claire Boucher måtte tilsyneladende gå grueligt meget igennem, førend hendes fjerde studiealbum skulle blive en realitet. Rygterne vil vide, at hun siden 2012-successen ‘Visions’ både har skrevet og skrottet nye numre, men nu har den gode Grimes heldigvis endelig fundet sig til rette med en række dugfriske tracks, som lander på albummet ‘Art Angels’ den 6. november.

Første skud fra albummet er de to numre ‘Flesh Withouth Blood’ og ‘Life in the Vivid Dream’, der har fået sig en særdeles særegen dobbelt-musikvideo. Førstnævnte nummer er et højenergisk, rendyrket pophit in spe, mens det sidstnævnte er en følsom guitarbåret ballade – begge numre domineret af Bouchers fløjlsbløde vokal, der differentierer heftigt fra det ubesværet iørefaldende til det direkte overjordiske.

Billedsiden til de to numre er en dybt fascinerende, dybt foruroligende sag. Vi følger frøken Boucher spille, danse og dræbe sig gennem et eventyrland af fest og farver. Der er fuld skrue på hele den farvestrålende palet af sangerindens alteregoer – lige fra den fornemme victorianske Dame Edna-lignende frue på tennisbanen til den blodtørstige psyko-engel, der rocker en seng fuld af pengesedler og rosenblade. Figurerne har sågar fået tildelt fantasifulde navne såsom ‘Roccoco Basilisk’, ‘Kill V. Maim’ og ‘Skreechy bat’.

Med dagens offentliggørelse afslører Grimes på Twitter, at »hver sang på dette album er en fuldkommen forskellig stil, så Flesh er ikke en ‘repræsentation’ af alting, kun en smag på en vibe‘«.

Se dobbeltvideoen i toppen og tjek tracklisten ud herunder. Grimes spiller desuden en udsolgt koncert i Store Vega den 26. februar.

‘Art Angels’
1. Laughing and Not Being Normal
2. California
3. SCREAM ft. Aristophanes
4. Flesh Without Blood
5. Belly of the Beat
6. Kill V. Maim
7. Artangels
8. Easily
9. Pin
10. Realiti
11. World Princess part II
12. Venus Fly ft. Janelle Monáe
13. Life in the Vivid Dream
14. Butterfly

Læs også: Blåstempling: Musikkens 10 mægtigste tastemakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af