Major Lazer – det store antiklimaks

3 6
Major Lazer – det store antiklimaks
Foto: Samy Khabthani

Hvem beder folk om at smide trøjen efter ti minutter? Hvem crowdsurfer iført gummibold, før man overhovedet har spillet et hit? Det gør Major Lazer, og hvis man havde forventet andet end et ADHD-totalteater denne fredag aften i Forum, var man tydeligvis gået helt forkert.

Det var peakpeak i en mere eller mindre vellykket parade af EDM-inficerede højdepunkter fra de sidste 15 års urbane musik fra London via Kingston til L.A., mens køen til baren til tider var så lang, at entusiastiske gæster med knæklys i håret hjalp bartenderne med at konvertere dåse-cider til fadølskrus.

Et intermezzo af hiphop-hits af den gamle skole gik rent hjem, mens de 30 sekunder lange klip af Major Lazers egne dancehall- og reggaeton-hits til gengæld føltes alt for flygtige. Hver et billigt trick blev taget i brug – fra FCK-trøjer til konstant konfetti og t-shirt-kanonering – men Forums tusindtallige publikum havde for længst købt ind på præmissen om en efterårsversion af festivalsæsonens vanvid.

Dog fes hvad der skulle have være et klimaks desværre ud i sandet – ’Lean On’, som Diplo ellers introducerede som en milepæl for dansk musik, forblev et afbrudt samleje uden den forløsende entre af Karen Marie Ørsted, der glimrede og undrede ved sit fravær, når nu Diplo og co. rent faktisk lagde vejen forbi hjemmebanen.

Fadølsfugtig konfetti lå tilbage efter et intensivt, men også for kort visit fra Major Lazer, der brugte alle kneb i bogen og til tider også fik Forum til at koge. Det kunne afslutningsvis bare ikke kompensere for skuffelsen over Møs fravær.

Læs også: Syv sange der beviser, at Major Lazer er mere end bas, twerk og fest

Major Lazer. Koncert. Forum.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af