Roskilde Festival afslører de første ti navne til 2016

Roskilde Festival afslører de første ti navne til 2016

Så er vi i gang! Der er ca. ni måneder til Roskilde Festival anno 2016, og nu er den første bunke navne blevet offentliggjort til næste års musikprogram. Her er ingen headlinere i første omgang, men en virkelig solid pakke af mindre og mellemstore navne.

De ti kunstnere er:
Action Bronson (US)
Mac Demarco (CA)
Courtney Barnett (AU)
Cattle Decapitation (US)
Colin Stetson & Sarah Neufeld (CA)
Ho99o9 (US)
Kuedo (UK)
Qwanqwa (ET)
Sleaford Mods (UK)
Sturgill Simpson (US)

Øverst står selvfølgelig gourmet-rapperen Action Bronson og storcharmøren Mac DeMarco, og pakken byder på lidt af hvert indenfor hiphop, rock og elektronisk – læs om vores favoritter fra dagens pakke HER.

I alt spiller ca. 175 navne på næste års Roskilde Festival og flere skulle være på vej i den nærmeste fremtid. Festivalen finder sted fra lørdag den 25. juni til lørdag den 2. juli – billetter sættes til salg i november.

Læs også: Roskilde Festival: Her er de fem største scoops blandt dagens offentliggørelser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af