Video: Harpespillende Joanna Newsom i smuk optræden hos Jools Holland

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harpen er ikke det mest omskrevne instrument her på siderne, men Joanna Newsom er heller ikke som de fleste andre. Det harpespillende unikum brød tidligere på måneden fem års albumtavshed med det fremragende album ‘Divers’, og i går gav hun så en sjælden live-optræden hos Jools Holland i britisk tv.

Newsom optrådte med ‘Leaving the City’, og hendes optræden er ganske enkelt bjergtagende, smuk og hypnotisk, som hun omsluttet omkring sin harpe skifter mellem skønsang og en stresset Disney-fe, mens strengene luller lytteren dybere og dybere ind i hendes eventyrunivers med hvert anslag.

Amerikaneren giver i disse dage koncerter rundt i Europa, men har desværre ikke meddelt noget dansk visit.

Læs anmeldelse: Joanna Newsom ‘Divers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af