Lyt: Radiohead deler uudgivet Bond-temasang til ‘Spectre’

Lyt: Radiohead deler uudgivet Bond-temasang til ‘Spectre’

Tidligere på året florerede der vilde rygter om, hvem der skulle stå bag temanummeret til årets James Bond-film, ‘Spectre’. Et af de mere uventede rygter gik på, at Radiohead skulle have komponeret tracket. Et rygte, der pludselig blev bakket op af en anonym satsning på hele 150.000 kroner hos bookmakerne William Hill, hvilket med ét skævvred alle odds i gættekonkurrencen.

Nu har Radiohead afsløret, at de ganske rigtigt havde et Bond-skud i bøssen – et strygerbårent, smukt titelnummer, der er får Radiohead og Bond-kombinationen til at virke fuldkommen selvklar.

Som bekendt endte Sam Smith og hans ‘Writing’s On The Wall’ med at løbe med den eftertragtede ære. Den fik dog en noget blandet modtagelse, så måske Radioheads version vil falde mere i Bond-fanfolkets smag?

I forbindelse med afsløringen af tracket slap Thom Yorke en række tweets med ordene: »Sidste år blev vi bedt om at skrive et nummer til Bond-filmen Spectre. Ja – vi – blev …. Det fungerede ikke. men blev til noget af vores eget som vi elsker meget højt. Som året går på hæld tænkte vi du måske ville have lyst til at høre det. Glædelig jul. May the force be with you«.

Hør Radioheads ‘Spectre’ herunder.

Læs også: Læs Thom Yorkes brev til julemanden: Om fred og læsebriller

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af