Talib Kweli overfaldet på Christiania: »Et af mine favoritsteder i hele verden indtil i går aftes«

Talib Kweli overfaldet på Christiania: »Et af mine favoritsteder i hele verden indtil i går aftes«

Talib Kweli optrådte i Pumpehuset 26. november, og mens han var i København besøgte han Christiania, hvor han var udsat for et racistisk motiveret overfald.

På Instagram fortalte han forleden om episoden, hvor han blandt andet skriver: »Et af mine favoritsteder i hele verden indtil i går aftes. Jeg havde hørt om, at dansk racisme var ved at vinde frem. Jeg bevidnede det på nærmeste hånd«.

Talib Kweli skriver også: »Koncerten fandt dog sted, og København var et fremragende publikum. Selv om jeg aldrig vil se Christiania som det samme, et sted jeg engang beskrev som utopisk på en rejseblog, så vil jeg altid elske mine fans i Danmark«.

Se Talib Kwelis Instagram-post her:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af