André 3000 lufter musikplaner i nyt interview – hør nyt cover af Outkast-klassiker

André 3000 lufter musikplaner i nyt interview – hør nyt cover af Outkast-klassiker

Det ene øjeblik gør han sig som reinkarnationen af Jimi Hendrix, det næste som skuespiller i ABC-dramaet ‘American Crime’ – og så lagde han også lige vejen forbi ekskæresten (der desuden er mor til deres fælles søn) Erykah Badus mixtape ‘You Caint Use My Phone’. Nok er det ikke alverden, vi hører fra André 3000, men heldigvis er han stadig at spotte i mediebillede.

Men selv om 2015 primært bød på skuespilleri for mr. 3000, har han stadig masser af musik i årerne. I et nyt interview med Billboard taler det excentriske charmebundt om sine planer om nye toner:

»Jeg har holdt mig tilbage længe, så nu er jeg virkelig interesseret i at finde ud af en type musik at beskæftige mig med. (…) Jeg indspiller altid«.

»Jeg kan ikke sige, jeg har et mål lige nu. Jeg er før kommet i problemer for at sige hvornår eller hvad, der kommer, så jeg kan bedst lide bare at lade det ske. Jeg vil gerne udgive en form for musikprojekt, men vi får se«.

Mens vi venter spændt – omend med koldt vand i blodet – er der til gengæld lidt god, gammel Outkast-vin på spændende nye flasker at forsøde ventetiden med. G.O.O.D. Music-producer og -sanger Benny Cassette har nemlig (i selskab med up-and-comer Pell) udgivet et smooth cover af Outkast-klassikeren ‘B.O.B. (Bombs Over Baghdad)’. Lyt med herunder.

Læs også: Rangeret: 10 hiphop-grupper der fortjener deres egen biopic

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af