Communions og Liss spiller på Spot: Se de første 11 navne på plakaten

Communions og Liss spiller på Spot: Se de første 11 navne på plakaten

Spot er nu klar med de første 11 offentliggørelser til årets festival, og der er i den grad blevet skåret ned i de stærkeste nye navne fra 2015, herunder to af vores favoritter, nemlig Communions og Liss.

Med deres 80’er-klingende og omtvisteligt vellydende ep fra 2015 fløj Communions ind på en selvsikker førsteplads på vores liste over sidste års 15 bedste danske albums. Debutalbummet lader sig stadig vente på sig, men vi spår uden tvivl gruppen en stor fremtid både inden- og udenfor danske grænser i 2016.

Liss blev med deres to kanonstærke singler ‘Try’ og ‘Always’ skudt usædvanligt hurtigt afsted mod stjernerne i 2015. Udover optrædener til diverse awardshows og heftig radiorotation, har bandet også formået at bliver signet på det respektive engelske label XL Recordings, der blandt andre huser Adele, Radiohead og The xx.

Andre navne, som vi har været omkring i løbet af 2015 dækker Emilie Ramirez, The Entrepreneurs, De Underjordiske og M.I.L.K.

Her kan du se den fulde liste over dagens offentliggjorte navne:
Communions
Liss
Liima
The Entrepreneurs
Emilie Ramirez
De Underjordiske
KAKKMADDAFAKKA (NO)
M.I.L.K
Shy Shy Shy
Klub 27
møl

Spot Festival finder som altid sted i Aarhus, i år fra den 28. april til den 1. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af