Kanye sætter endelig udgivelsesdato på ‘Swish’ – hør det nye nummer ‘Real Friends’

Kanye sætter endelig udgivelsesdato på ‘Swish’ – hør det nye nummer ‘Real Friends’

Det var på tide! Kanye West har endelig sat udgivelsesdato på sit syvende album ‘Swish’, som har været stærkt imødeset lige siden rapperen slap ‘Only One’ i starten af 2015. Som nedenstående tweet så simpelt kommunikerer: ‘Swish’ er på gaden den 11. februar – ja, om en måned og to dage.

Albummet har ingen trackliste, men man må formode, at ‘Only One’, ‘All Day’ og måske ‘Facts’ og ‘Wolves’ er med ligesom det nye nummer ‘Real Friends’, som Kanye også sendte ud i æteren i nat.

‘Real Friends’ er produceret af Kanye selv og er ledsaget af en lydbid af et andet nyt nummer, ‘No More Parties In LA’, der har Kendrick Lamar som gæst.

Kim Kardashian tweetede fredag eftermiddag, at Kanye ville vende tilbage til sit G.O.O.D. Fridays-koncept, som blev introduceret som optakt til ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’, hvor rapperen slipper et nyt nummer hver fredag op til udgivelsen af en ny plade. Løftet er indtil nu blev opretholdt.

Hør ‘Real Friends’, ‘No More Parties In LA’ og se Kanyes tweet forneden.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens fem bedste nye sange

 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af