Azealia Banks smider ny, 90’er-smagende single, ‘The Big Big Beat’

Azealia Banks smider ny, 90’er-smagende single, ‘The Big Big Beat’

Det kan være svært at holde styr på Azealia Banks’ albumforetagender. Sidste år annoncerede den petite rapper sit andet album, der skulle bære titlen ‘Business & Pleasure’ og udkomme i år. En udmelding, det dog er svært at tage for helt gode varer set i lyset af, at debutalbummet, ‘Broke With Expensive Taste’, blev forsinket flere år grundet uenigheder imellem Banks og hendes daværende pladeselskab, Universal.

Det er imidlertid et faktum, at Banks netop har delt den nye single ‘The Big Big Beat’, der eftersigende er taget fra det kommende mixtape, ‘Fantasea II’. Rapperen er her i sit mere bløde hjørne; over et 90’er-smagende house-beat leverer hun et kælent, syngende flow, imens småkitchede, maskuline vokalsamples rumsterer i baggrunden.

Læs også: Azealia Banks får hovedrolle i Wu-Tang Clan-medlems nye hiphopfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af