Se Kanye i ‘SNL’: Spiller ‘Highlights’ og ‘Ultra Light Beams’, rap-battle med Kyle Mooney

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanye West må uden tvivl have haft nogle ekstremt stressende døgn. Så sent som i går, lørdag, var han ifølge sin Twitter-konto stadig i studiet for at lægge sidste hånd på sit nye album, ‘The Life Of Pablo’, og i nat stod han for det musikalske indslag i ‘Saturday Night Live’. Men alt gik tilsyneladende op i en højere enhed, og Kanye kunne under showet annoncere, at albummet nu officielt er ude.

I løbet af showet optrådte han med to nye numre fra albummet, først ‘Highlights’, hvor Young Thug, The-Dream, Kelly Price og El DeBarge gæstede, og dernæst ‘Ultra Light Beams’. Under sidstnævnte optræden var der på ægte Kanye-manér skruet op for virkemidlerne med et vuggende, hvidklædt gospelkor, imens Chance the Rapper smed sit intense gæstevers.

Kanye selv var også klædt i hvide nuancer og holdt sig i store dele af nummeret ude i siden af scenen, hvor han med stor begejstring gav plads til sine gæster, indtil han mod nummerets slutning kastede sig på ryggen på scenegulvet foran gospelkoret og med et ekstatisk, Uffe Elbæk-agtigt udbrud annoncerede udgivelsen af ‘The Life Of Pablo’.

Kanye medvirkede desuden i en sketch med Kyle Mooney fra SNL, der på akavet vis forsøgte at freestyle-battle med ham backstage, hvortil Kanye overlegent svarede med det rablende vers fra det nye track ‘I Love Kanye’ – se sketchen øverst.

Også Kanyes afdøde mor, Donda, fik en plads til allersidst i showet, da rapperen flashede en t-shirt med Donda på maven og Kim Kardashians ligeledes afdøde far, Robert, på ryggen.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af