Sia synger hits og Justin Bieber går all in på ‘Uptown Funk’ i nye Carpool Karaoke-videoer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Corden har haft travlt med at cruise de amerikanske landeveje tynde med celebre gæster den seneste tid. For nyligt har Chris Martin, Adele og Justin Bieber haft æren af shotgun-pladsen, der nu på spritnye køreture endnu engang indtages af en veloplagt Justin Bieber samt en parykklædt – men ikke desto mindre også overmåde veloplagt – Sia.

Justin Biebers tidligere karaoke-køretur fik stor succes, og kemien mellem Corden er da heller ikke så lige til at benægte, da Biebs fik endnu et lift af den sangglade brite til en særlig Grammy-køretur rundt omkring i L.A.. Her fik de to velklædte venner en sludder om showet (umiddelbart optaget inden det hele løb af stablen, but still), løst og fast – samt en række solide danserutiner, lidt creme-indsmøring og en frisk udgave af Mark Ronson feat. Bruno Mars-hittet ‘Uptown Funk’.

Foruden den forsædevante Bieber fik Sia sig også en køretur for nyligt. I denne omgang blev der sunget alle de største, senere Sia-hits (både af og med Sia) lige fra ‘Chandelier’ til ‘Diamonds’ (som vi kender med Rihanna). Derudover blev der fjollet massivt igennem med både æg og parykker (eller betryggende head-hugs, som Sia så fornuftigt kalder dem).

Se Justin Biebers køretur i toppen og Sias herunder.

Læs også: Se Bieber til Grammys: Akustisk ‘Love Yourself’ og storslået ‘Where Are U Now’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af