Vil du undgå Fashion Week? Her er otte fester, der styrer helt uden om modeugen

Modeugen er over os, men stemningen er ikke for alle. Her er otte fester i ugen, der ikke handler det mindste om tøj.

Photo-by-Samy-Khabthani-343-759x506
Soul og funk til folket på Sigurdsgade
Fredag er Sigurdsgade tilbage med det sprængfarlige festkoncept Funky Fredag, og nok engang står DJ Autzen klar bag pulten med endeløse salver af soul-funk og 90’er-nostalgisk r’n’b. Og skulle du stadig ikke have fået luft i februarbudgettet, er der gratis indgang mellem kl. 13-22 samt selvfølgelig en velekviperet bar med indlagt happy hour til de tørstige – og fattige.

Funky Fredag
Fredag den 5. januar
SGRD NTKLB
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Engelsk top-dj rykker Boxen rundt
Fredag er der fint besøg på Culture Box, hvor en af de mest markante skikkelser i elektronisk engelsk musik kigger forbi. Ben UFO er, udover at være en af folkene bag det toneangivende label Hessle Audio, internationalt anerkendt dj, der omfavner både dubstep, house, garage og grime i sine live-set.

Ben UFO
Fredag den 5. januar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ekstraordinært elektronisk show
Fredag aften i Pumpehuset er der lagt op til en oplevelse udover det sædvanlige. Her optræder fire solide elektroniske navne – Bjørn Svin, Rumpistol, Mikkel Meyer og Smerz – i en specialdesignet kasse (kaldet Kube) placeret midt i Pumpehuset og beklædt med semi-transparente skærme, som omslutter musikerne med visuals og videoprojektioner, når de optræder. Klaus Boss dj’er før og til efterfesten.

Kube
Fredag den 5. januar
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pato holder det lokalt
Local er navnet på en ny klub på Ideal Bar, der har premiere fredag aften. Og navnet skal tages helt bogstaveligt: Bag initiativet står Pato, der bor og har studie på Vesterbro. Og ikke nok med det, til Local booker han lokale dj’s ud fra et dogme om, at det ikke må tage længere tid end en gennemspilning af Peter Bellis eviggrønne stenbro-schlager ’Istedgade’ at smutte hjem og hente flere plader. Pato står selvfølgelig selv bag pulten på debutaftenen i selskab med DJ Graded, Benjah og Ataf Khawaja.

Vega: Klub Local
Fredag den 5. januar
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5606
Berlin på Double Rainbow
For sjette gang præsenterer Double Rainbow det bedste fra den berlinske house-undergrund. Allerede i december satte den aarhusianske klub alle sejl efter at få Blasmanjazz bag pulten, og på fredag er det langt om længe lykkedes at få den spanskfødte – nu Berlin-bosatte – dj og producer forbi klubben i Aarhus, der ogs¨ får selskab af Cee Kay fra Regelbau/2BitCrew.

Berlin Calling x Double Rainbow
Fredag den 5. januar
Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apeiron Crew dj’er med skotte
På Bakken får den venskabelige stemning et nøk op ad fredag aften, hvor det hyperaktive dj- og festarrangørkollektiv Apeiron Crew har inviteret Ben Martin til byen. Han stammer fra Glasgow og har rødder i den progressive elektroniske scene, den skotske by rummer, der har fostret navnen som Rustie og Hudson Mohawke.

Bakken x Apeiron Crew
Fredag den 5. januar
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap23
Fest til den lyse morgen
Går du efter at feste 100 procent igennem fredag, er techno- og houseklubben Tanzen Bitte på KB18 oplagt at frekventere. Festen starter godt nok først til midnat, men bliver til gengæld bogstaveligt talt ved til den lyse morgen: Pulten slukkes først kl. ni lørdag morgen. På plakaten er blandt andre tyske Seth Schwarz og danske One Man Orchestra.

Tanzen Bitte
Fredag den 5. januar
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap271
Slaraffenland for festaber
Ifølge Facebook-eventen er Slaraffenland et sted, hvor »konformitet straffes med kaos, gøgl, lystig musik, lol og meget mere«. Hvis du har brug for yderligere incitamenter for at skeje ud, kan vi tilføje, at lørdagsfesten på Sigurdsgade 39 byder på smadrebod, iPod-battle og pladevendere som Marc & Mikkel, Marcus Voigt og DJ Jernet.

Slaraffenland x Sigurdsgade
Lørdag den 6. Januar
SGRD NATKLB
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Her er modeugens 10 fedeste fester – Soulland, Sunday og Asger Juel Larsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af