Årets væmmeligste optræden: Ty Segall indtager Conan som dæmonisk baby

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på året smed Ty Segall sit ottende studiealbum, ‘Emotional Mugger’. I denne forbindelse har den hyper-produktive amerikanske garagerocker og multi-instrumentalist begået en omgang ret så ubehagelige optrædener. Først skræmte han livet ud af Stephen Colbert iklædt klovne-makeup, dernæst besøgte han et random lokalt nyhedsprogram i Chicago som en vaskeægte djævle-baby – lidt a la den spøgelses-agtige baby fra ‘Emotional Mugger’-coveret, der utvivlsomt har hjemsøgt mangt en Segall-fan de seneste par uger.

Nu er djævlebabyen tilbage, og denne gang var det stakkels Conan O’Brien der måtte lægge skrå brædder til dens udskejelser. Babyen (formodentlig med Ty Segall indenunder) leverede ‘Emotional Mugger’-nummeret ‘California Hills’ akkompagneret af sit sædvanlige backingband, The Muggers, der mest af alt lignede forvildede hulemennesker. Se med i toppen.

Læs også: Et halv år med Colbert: De 10 bedste musikoptrædender rangeret – inkl. Ty Segall

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af