Her er ugens 10 fedeste fester

Med fynbo-træf, Drones fødselsdag og Bongo Klub på Sigurdsgade.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Deep house i Kødbyen
Fredag aften har KB3 lokket den tyske duo Tube & Berger til at vende plader i Kødbyen. Makkerparret har skabt sig et internationalt navn med deres deep house-produktioner og har blandt andet optrådt på festivalen Tomorrowland og festmekkaet Ibiza – og driver desuden pladeselskabet Kittball Records.

Tube & Berger x KB3
Fredag den 4. marts
KB3
Læs mere om festen på Facebook
Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-62
Dancehall-extravaganza i Pumpehuset

Weekendens måske bedste mulighed for at ryste det, din mor gav dig, er anden udgave af festkonceptet Dancehall Madness, der finder sted i Pumpehuset fredag aften. Undertitlen er ’Dancers Invasion’, og udover dj’s fra RubA’Dub og Donkey Club kan man opleve en række danse-crews fra ind- og udland.

Dancehall Madness Part II
Fredag den 4. marts
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-33
Privatfest på Natbar
Har du endnu ikke fundet din privatfest til weekenden kommer Natbar dig til undsætning fredag aften. Den garvede Cohnny Jazz står nemlig parat bag disken til at underholde natten lang med en bred genrepalette, hvor også pladekollektivet Beatforskerne slår vejen forbi og slynger om sig med grooves til de kølige cocktails.

Natbar
Fredag den 4. marts
Bremen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Helt til Haws på Jolene
Det tilbagevende festkoncept med det jyskklingende navn skyder foråret i gang og indtager igen Jolenes lokaler med et højtbølgende dansegulv. Denne gang sørger Søndagsvenner-vennerne Dee Brown og Mads Bjerregaard for alt fra dyb techno til oldschool house, der lover ømme dansefødder dagen derpå.

Hawsfabrikken
Fredag den 4. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fødselsdagsfest med guldøl og luftguitar
En af hovedstadens faste vandingshuller for folk med hang til guldøl og alternativ rock er Drone, der i syv år har holdt til i råt indrettede lokaler på Nørrebrogade. Den skæve fødselsdag fejres i weekenden med fint besøg fra Aarhus. Her residerer Yung, hvis melodiøse garagerock har fået opmærksomhed uden for Danmarks grænser, og som resultat udsender gruppen til sommer albummet ’A Youthful Dream’ via det anerkendte amerikanske label Fat Possum. Efter koncerten står DJ West End Girls, Gitzz og Eraserhead bag pulten.

Drone fødselsdag
Lørdag den 5. marts
Drone
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk klubikon rammer Culture Box
Han har været en del af den internationale klubscene i mere end et årti, og britiske Erol Alkan har udover sin tjans som chef for pladeselskabet Phantasy slået sit navn fast med remixes af alt fra Daft Punk og Justice til Tame Impala og MGMT. Fredag pakker han pladetasken med masser af house, når han rammer Culture Box, der også får norsk besøg i kælderen af Nils Noa og Charlotte Thorsvedt. Et par Boxen-residents i form af Kim Kemi og Tim Andresen runder aftenens lineup af.

Culture Box x Erol Alkan
Fredag den 4. marts
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hypet Atlanta-rapper gæster Rust
Atlanta er historisk set en af USA’s hiphop-epicentre, der siden 90’erne har fostret alt fra Outkast og Ludacris til Young Thug og iLoveMakonnen. Et af byens pt. mest spændende nye navne er kollektivet Awful Records, drevet af gør det selv-ånd og minimalistiske beats, og lørdag giver bagmanden Father natkoncert på Rust.

Father x Rust
Lørdag den 5. marts
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-28
Ny klub med afrikansk fokus
Hiphop, r’n’b og elektronisk musik er de foretrukne genrer i Københavns natteliv, men den nye klubaften Bongo gør sit for at skabe variation i udbuddet. Der er fokus på fodflyttende genrer som afro disco, afrobeat og highlife til debutudgaven i form af live-optræden fra Miukkah og dj-set fra Kipanga, Dgecko og Kasper Waaben.

Bongo Klub
Lørdag den 5. marts
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap7
Fynbo-træf med fri brunsviger
Er du forflyttet fynboer eller har blot et ønske om at blive blæst igennem med importeret kultur fra Danmarks tredjestørste ø, er der håb forude. Ideal Bar slår endnu engang dørene op til en omgang F.Y.N., og efter arrangørernes eget udsagn er der igen lagt op til en aften med både scootertræf og kværndrup-karate. Udover et lifligt program af det bedste dj-rabalder, det fynske amt har at tilbyde, serveres der selvfølgelig også fynske stifter og brunsviger til de første ankomne.

F.Y.N. III
Lørdag den 5. marts
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap12
Fuld galop på Double Rainbow
Listen over ting og sager, der kan forventes på Double Rainbow lørdag aften, spænder over både en enhjørningekat, heste-visuals og funky house-disco – også i krikkens tegn. Hvor de anskaffer sig nummer et og to er ikke til at vide, men sikkert er det, at den efterhånden begåede Aarhus-dj Roussakis denne aften leverer et miks af house og disco, mens arrangementet også har flere dj-gaver i ærmet.

Feed the Horse x Double Rainbow
Lørdag den 5. marts
Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af