Lyt: The Raveonettes leger med mystiske surf-flader og eksplosiv distortion-pop på nyt stærkt nummer

Lyt: The Raveonettes leger med mystiske surf-flader og eksplosiv distortion-pop på nyt stærkt nummer

2016 er endnu et produktivt år for The Raveonettes. Sharin Foo og Sune Rose Wagner har nemlig sat sig for at slippe en ny single hver måned med projektet ‘Rave-Sound-Of-The-Month’. Januar bød på ‘The World is Empty (Without You)’, mens vi i februar fik leveret ‘Run Mascara Run’. Nu er det marts (lidt endnu), og denne måned hedder singlen ‘Excuses’.

Raveonetterne smed singlen via deres Facebookprofil, hvor de desuden skrev følgende: »24 timer før deadline viser det sig, at det covernummer, der var planlagt til release, ikke lovligt var blevet godkendt, så en helt ny sang er nødt til at blive skrevet, produceret, mixet og mastereret meget, meget hurtigt! Slutresultatet er ‘Excuses’«.

Trods undskyldningerne synes Wagner og Foo dog at være sluppet overmåde heldigt fra deres turbo-projekt. ‘Excuses’ er et frisk pust af lige dele klassisk Raveonettes-skramlede rockflader og pirrende messed up girl-poesi, mens de samtidig selvsikkert lader tonerne eksplodere udi insisterende surf-inficerede pop-udbrud og funky wah-legesyge. Lyt med herunder.

Læs også: Lyt: The Cranberries- og The Smith-medlemmer finder sammen i D.A.R.K.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af