Lyt til den nye supergruppe på blokken: The Smiths- og Cranberries-medlemmer går sammen i D.A.R.K.

Lyt til den nye supergruppe på blokken: The Smiths- og Cranberries-medlemmer går sammen i D.A.R.K.

Så er der endnu engang opstået sød musik på tværs af musiklandskabet – og denne gang er der kommet en splinterny supergruppe ud af det. The Smiths-bassist Andy Rourke og The Cranberries-forsanger Dolores O’Rordan har fundet sammen med new yorker-dj Olé Koretsky og sammen dannet D.A.R.K. – et bandnavn, der giver ganske udmærket mening, når man tager et hurtigt blik på medlemmernes forbogstaver.

D.A.R.K. er klar med deres debutalbum ‘Sciences Agrees’, der lander den 27. maj. Fra albummet har vi allerede fået en forsmag i form af nummeret ‘Curvy’. Et nummer, hvor det tydeligt kan høres, at det bedste fra alle tre medlemmers bagage, lever i bedste velgående.

Lyt til ‘Curvy’ herunder, hvor debutens cover desuden kan skimtes, og stil lidt af din nysgerrighed med albummets trackliste i bunden.

Læs også: Lyspyramider, vulkaner og ildspyende drager: Her er de mest spektakulære musik-turnéer nogensinde

Science Agrees
1. Curvy
2. Chynamite
3. Gunfight
4. Steal You Away
5. High Fashion
6. Watch Out
7. Miles Away
8. The Moon
9. Underwater
10. Loosen the Noose

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af