Pop Revo siger farvel med ‘Friends’-tema – se det stærke program til festivalens svanesang

Pop Revo siger farvel med ‘Friends’-tema – se det stærke program til festivalens svanesang

Festivalen Pop Revo har siden 2004 præsenteret navne som Grimes, The Whitest Boy Alive og Future Islands før de brød igennem. Nu er musikprogrammet klar for 13. år i træk, og tallet lever op til sit uheldige rygte, da festivalen melder om den sidste Pop Revo nogensinde.

Den aarhusianske festival lukker med et såkaldt ‘Friends’-tema – og nej, der er ikke tale om tv-serien. To af festivalens drivende kræfter, Bjørn Lydén og Nikolaj Thorenfeldt, udtaler: »Det er os selv, der har har besluttet, at tiden er inde. Så det er ikke tale om, at håndklædet bliver kastet i ringen, og det er ikke en tid til at begræde. Snarere en årsag til at fejre det historiske aftryk festivalen har lavet, og den nysgerrighed og personlige tilgang, som vi håber andre kan finde inspiration i. Så nye venskaber kan knyttes gennem musik, og Pop Revos ånd kan leve videre«.

Årets plakat byder således på musikalske venner af festivalen, der samtidig tegner et udsnit af dens 13-årige levetid. I toppen af plakaten er det skotske popband The Pastels og britiske Cavern of Anti Matter med frontmand Tim Gane fra Stereolab. Programmet tæller også duoen LUH, der er opstået af hedengangne WU LYF, samt den unge folkauteur Julien Baker

Af danske navne kan nævnes Lust For Youth, First Hate og Yung, hvor sidstnævnte opfører deres kommende album ‘A Youthful Dream’ i sin helhed.

Pop Revo 2016
Den 20.-21. maj
Voxhall & Atlas

Billetpris: 400 kr. 

Her kan du se årets fulde program:
The Pastels
Neil Hagerty & The Howling Hex
Cavern of Anti Matter
LUH
Julien Baker, Day Wave
First Hate
Yung – performing “A Youthful Dream”
Lust For Youth
The Space Lady
Kikagaku Moyo
Seth Bogart
Mueran Humanos
Housewives
Useless Eaters
Häxxan
Starcrash
Modest
Tears
Værket

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af