Premiere: Phlake boltrer sig i Cape Towns’ fristelser til den nye single ‘Angel Zoo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Phlake er hastigt braget igennem i det danske musiklandskab, og i dag udgiver den danske r’n’b-duo den nye single ‘Angel Zoo’, der også bliver ledsaget af en visuelt bjergtagende musikvideo.

Det nye track viser dystre nye toner fra duoen, mens de fængende hooks og Mads Bos stilsikre flødevokal stadig står ligeså stærkt, som de gjorde på ‘So Faded’ og det graviditetshyldende ‘Pregnant’.

Produceren Jonathan Elkær udtaler om ‘Angel Zoo’: »For mig handler den om, at man skal gøre det, man har lyst til og give slip på andre folks forventninger. At kyle kaffekoppen ind i væggen og bare skride fra sit 9-16 job, hvis det er det, man drømmer om«.

Billedsiden symboliserer ret passende vokseværket, der har præget den selvproklamerede rhythm’n’balls-duo det seneste års tid. Scenen er sat i Cape Town, hvor vi følger forsanger Mads Bo i et frustreret forhold til en kvindelig protagonist.

Duoen spiller blandt andet på Northside, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Smukfest, mens de giver egne koncerter på Train og Store Vega til oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af