Radiohead annoncerer verdensturné – teaser muligt cover fra kommende album

Radiohead annoncerer verdensturné – teaser muligt cover fra kommende album

Lad os begynde med den gode nyhed: Radiohead har annonceret en verdensturné i forbindelse med deres kommende niende studiealbum. Og så til den mindre gode: Danmark er (endnu) ikke at finde på turnékortet.

Thom Yorke og kompagni vil være på farten mellem maj og oktober i år, og selv om de har sluppet en række europæiske koncertdatoer, er Danmark altså endnu ikke iblandt. Tilmed fremgår det af bandets officielle website, at de offentliggjorte koncerter udgør »alle headline-shows bandet vil spille i 2016«. Fra nu af er det kun festivaljobs, der mangler at blive annonceret.

I samme ombæring som turnényhederne slap bandet ligeledes et billede via deres Facebook-profil. Billedet, der er holdt i sort-hvide farver med en frisk lyserød font, kunne meget vel være coveret fra Radioheads kommende album – den abstrakte streg kunne i al fald godt tilskrives den gode Stanley Donwood, der har kreeret drengenes coverkunst siden ‘The Bends’ i 1995.

Radiohead har foreløbig været meget sparsomme med informationerne om deres kommende album, men som nyhederne begynder at hobe sig op, må man formode, at efterfølgeren til 2011-albummet ‘The King of Limbs’ burde være på trapperne.

Find koncertturnéen via Radioheads officielle hjemmeside HER, og se billedet nedenfor.

radiohead cover

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af