Hør debutsinglen fra danske Mont Jake med besøg fra Wu-Tang Clans Masta Killa

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det nye danske projekt Mont Jake er på papiret præget af hemmelighedskræmmeri, men der er alligevel et par ret tydelige ledetråde i forhold til, hvem vi har med at gøre.

For det første er der navnet: Umiddelbart en omskrivning af trioen Mont Oliver, hvis Facebook-profil ikke længere er at finde. Bandets forsanger hedder/hed Jacob Hammershøj, og sådan kommer man frem til navnet ‘Jake’ i Mont Jake, som man må formode er et soloprojekt. Og ja, så lyder stemmen ret meget som Hammershøj, mens stilen på debutsinglen ‘Shadow’ med højtflyvende pop pakket ind i hiphop-gevandter også bygger videre på den genrekrydsning, Mont Oliver gjorde sig i.

Til slut er singlen i Danmark udgivet på Fake Diamond Records (der også udgav Mont Oliver), mens Mont Jake i udlandet bliver varetaget af Islands Records, der hører under Universal.

Nå, det var ligesom detektivarbejdet – vi venter stadig på en officiel udmelding om det hele, og mens nogle naturligvis gør en dyd ud af at holde hemmeligheder, virker det næsten lidt åndssvagt at holde noget så umiddelbart åbenlyst skjult i skyggerne. I hvert fald set med danske øjne.

Mens vi venter kan man dog selvfølgelig lytte til ‘Shadow’, der i takt med hiphop-undertonerne har prominent besøg af Masta Killa fra Wu-Tang Clan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af