‘Panda’ får nye legekammerater: Hør Desiigners storhit i nyt T-Pain-remix – og i besynderlig folkversion

‘Panda’ får nye legekammerater: Hør Desiigners storhit i nyt T-Pain-remix – og i besynderlig folkversion

For blot et par måneder siden, var der så godt som ingen, der kendte til Desiigner. Men efter hans Menace-producerede track ‘Panda’ ramte hiphop-sfæren i december, og Kanye West brugte det på ‘The Life of Pablo’, er Desiigner stormet frem – og ‘Panda’ er kravlet lynhurtigt op af den amerikanske singlehitliste, hvor den nu sidder tungt på andenpladsen.

Nu har autotune-kongen T-Pain og hans Nappy Boy-signede rapper Young Cash taget ‘Panda’ under kærlig behandling i et spritnyt remix. Hør det herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Panda’ blev desuden også forleden leveret i en dybt speciel (og ærligt talt småforuroligende) akustisk version af en svensk overstylet folkduo ved navn Smith & Tell, hvor resultatet er … en hel del anderledes. Se med herunder.

Læs også: Desiigner brækker sig midt i ‘Panda’ – rapper ufortrødent videre

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af