»Sorry, men vi har ikke stjålet« – Bieber og Skrillex afviser sagsanlæg i video på Twitter

»Sorry, men vi har ikke stjålet« – Bieber og Skrillex afviser sagsanlæg i video på Twitter

I går skabte White Hinterland røre i musiklandskabets vande, da hun i et brev på sin Facebook-væg anklagede Justin Bieber og hans producer Skrillex for at have tyvstjålet vokalriffet fra hendes sang ‘Ring The Bell’ til den karakteristiske åbning på Biebers hit ‘Sorry’. I den fysiske verden manifesterede anklagen sig i et sagsanlæg, der udover at kræve økonomisk kompensation vil tvinge Bieber til at stoppe med at spille ‘Sorry’ fremover.

Bieber og Skrillex’ reaktion på anklagen er nu landet, og den kan beskrives med et enkelt ord eller tre: benægt, benægt, benægt.

»Sorry, men vi har ikke stjålet«, har Skrillex skrevet i en kommentar til en video på Twitter, hvor han demonstrerer, hvordan vokalriffet i Biebers sang blev lavet – vel at mærke uden at inddrage Hinterland og hendes vokal. Bieber har siden retweetet indlægget med hashtagget #wedontsteal.

Modsat indtog makkerparrets gode ven Diplo i går en mere diplomatisk (no pun intended) position, da han i en udtalelse til TMZ afdramatiserede balladen ved at erklære, at han var bekendt med, at Bieber og Skrillex har samplet vokalriffet, men at han troede, de havde fået lov. Han pointerede, hvor mange bidragydere der har været inde over ‘Sorry’, og at nogen må have tilføjet samplet uden at sige det.

»Jeg er sikker på, at de får lavet en aftale med hende (Hinterland, red.). De vil ikke i retten med hende«, sluttede Diplo.

En udtalelse, der altså ikke helt flugter med Bieber og Skrillex’ modsvar. Vi følger spændt sagens udvikling.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af