Formidabel Justin Bieber-makeover: Hør ‘What Do You Mean?’ som vaskeægte 80’er-klassiker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er du et af de (utvivlsomt mange) mennesker, der egentlig godt kan lide Justin Bieber, men som bare synes, at han mangler lidt ekstra sax? Eller du var måske egentlig fan, men droppede din beliebin’, da hans lange lokker røg til fordel for Eminem-kalotten? Eller synes du egentlig ikke bare, at alle nutidens musikere burde være lidt mere ligesom Wham!?

Så er det din dag i dag. En ferm Youtube-bruger har nemlig leveret en ny version af Bieber-hittet ‘What Do You Mean?’, og det er en fuldkommen gennemført, ‘Careless Whisper’-klingende øm 80’er-klassiker. Ikke nok med at selve hittet er blevet sendt 30 års tid tilbage i musikhistorien (med alt det indebærer af corny keys, saxofonsolo og reverb-tunge trommer) – nummeret har også fået sig en ret eminent video, der lader Bieber (iklædt voluminøse lokker og edgy ørering) rulle hen over skærmen med så stor overbevisning, at man kun kan håbe, David Silver finder en musikvideo-kunstner, der er lige så ferm på PC’en.

Samme fænomenale Youtuber (der går under navnet Tronicbox) har også tidligere smidt en selvudnævnt ‘VHS-version’ af ‘Love Yourself’ med et tilhørende billede, hvorpå Bieber snildt kunne være vores alle sammens Uncle Jesse.

Begge 80’er-hits er ifølge Tronicbox snuppet fra albummet ‘Purpose 1985’. Vi krydser fingre for, at det betyder, der er flere klassikere i vente.

Hør – eller rettere nyd – ‘What Do You Mean?’ i toppen og ‘Love Yourself’ herunder.

Læs også: Se Lukas Graham spille ‘7 Years’ og Biebers ‘Love Yourself’ foran 80.000 mennesker i London

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af