Formidabel funk og spirit fingers: Se Domo Genesis og Anderson .Paak spille ‘Dapper’ hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Domo Genesis tidligere på året udsendte sit debutalbum, ‘Genesis’, var Anderson .Paak at finde blandt de mange prominente gæster på tracklisten. Sammen har de to stået for det formidable funktrack ‘Dapper’, der i går aftes blev leveret med overlegne skills og overmåde god stemning hos Jimmy Kimmel.

Domo Genesis, der var blandt stifterne af Odd Future-crewet, og Anderson .Paak sørger i selskab med et veloplagt backingband for en frydefuld liveoptræden, der med tilbagelænede funkvibes, smooth soul og rendyrket spilleglæde er svær at sidde stille til. Særligt når Genesis i sin iver rækker tunge, når Paak fyrer op for et par ‘spirit fingers’, og når de i det hele taget danser sig gennem nummeret med brede smil. Se med i toppen.

Læs også: Halvårets bedste sange: Top 10-1 – inkl. Anderson .Paak

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af