Chart Art Fair: Se programmet til årets åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg

Chart Art Fair: Se programmet til årets åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg
Kwamie Liv til Steppeulven tidligere på året. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue.)

Kunstmessen Chart Art Fair har indtaget Kunsthal Charlottenborg de sidste par år med stor succes, og den skønne kombination af kunst, musik og smagfulde kulinariske oplevelser løber heldigvis også af stablen denne sommer.

Som vanligt er der disket op med et stærkt hold af live-acts til den store åbningskoncert, som endnu engang er co-kurateret af blandt andet pladeselskabet Escho. Øverst på plakaten finder man den canadiske sangerinde Peaches, som får prominent følgeskab af altid intime Kwamie Liv, engelske Let’s Eat Grandma og norske Smerz.

Desuden er der et stærkt dj-program linet op med blandt andet Djuna Barnes, Emma Acs, Courtesy og Josephine Philip fra Darkness Falls i ledtog med Camilla Jane Lea fra P6 Beat.

Er man sulten på mere end blot musikken, er der også råd for det, når unikke, arkitekttegnede pavilloner omdannes til små gastronomiske templer, som vil blive betjent af nogle af de bedste restaurationer i København.

Herlighederne åbner kl. 16.00, og der er koncerter fra kl. 17.00 og frem til kl. 03.00. Indgang er gratis frem til kl. 22.00, herefter er entreen på 50 kr.

Chart Art Fair
Fredag den 26. august
Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

LINEUP PART 1 – CHART GRAND OPENING CONCERT from CHART ART FAIR on Vimeo.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af