Her er ugens syv fedeste fester – Chart Art Fair, Footwork og Vice på Chateau Motel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fernisering med r’n’b og vinyljonglering
Torsdag åbner det nye, 3.400 kvadratmeter store kunstcenter, Copenhagen Contemporary, på Papirøen. I den anledning kan man komme til fernisering, hvor der – udover læskende dråber til ganen – er koncert med den talentfulde r’n’b-duo Saint Cava, mens dj-kollektivet Pladevennerne jonglerer med vinyler ved kajkanten.

CC Grand Opening
Torsdag den 25. august
Copenhagen Contemporary
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice tjekker ind på Chateau Motel
En del af konceptet bag den nye natklub Chateau Motel er at invitere forskellige kuratorer indenfor, som står for aftenens løjer. Denne gang står Vice Magazine for festen på Simon og Simons nye domicil i Knabrostræde 3, og lineuppet er ganske overvældende.

Den svensk-gambiske rapper Saint kan opleves i cocktail-loungen, mens main room bliver rykket rundt af et habilt dj-trekløver i form af Eloq, Brynjolfur og Ena Cosovic. Hertil kan man også underholde sig selv med lidt helium-karaoke, skulle det planlagte musikudvalg ikke være tilstrækkeligt.

Vice x Chateau Motel
Fredag den 26. august
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kunstfestival fyrer op under massiv åbningsfest
Er du kunstinteresseret, vil du vide, at Chart Art Fair står for døren. Går du mere op i en god fest, bør du til gengæld notere dig, at kunstfestivalen skydes i gang med et massivt åbningsarrangement på fredag.

Et hold af Københavns sejeste musikalske kuratorer har sammensat programmet, der kommer godt rundt i hjørnerne. Man kan således både opleve koncerter med det danske stjerneskud Kwamie Liv, canadiske Peaches, norske Smerz og engelske Let’s Eat Grandma og dj-set med folk som Emma Acs, Courtesy og Djuna Barnes.

Chart Grand Opening Concert
Fredag den 26. august
Kunsthal Charlottenborg
Læs mere om arrangementet HER.

Distortion1_Marcus-26-of-43
Billede fra Distortion på Nørrebro, 2015. Foto: Marcus Andreassen/Soundvenue.

Gadefest i Enghaveparken
Hvis du savner Distortions gadefester, kan du sætte et plaster på såret på fredag, hvis du tager til gratis streetparty i Enghaveparken. Der lægges fra land kl. 18 med kolde øl, drinks og et chillet set fra DJ Dope, inden festen kommer yderligere op i gear, når DJ Matax langer dancehall og house over disken.

Streetparty
Fredag den 26. august
Enghaveparken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flux vender musikken på hovedet
Bookerne fra Flux har slået sig sammen med Aarhus Festuge for at præsentere minifestivalen Vice Versa, som over to dage på Tape vil fremvise musikere, som med deres egne ord kan vende arrangørernes »musikalske forståelse upside down«. Se frem til navne som CTM, Babyfather (Dean Blunt), Why Be og DJ Sports.

Flux: Vice Versa
26.-27. august
Tape
Læs mere om arrangementet på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-23
Footwork på Sigurdsgade i 2015. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

Footwork holder sommerfest
Enden på sommeren er – desværre – nær, men inden da fyrer Footwork op under en sidste sommerfest, der samtidig bliver deres sidste på Sigurdsgade 39, hvor de har holdt til siden starten. Der er chillout i gården fra kl. 18, inden Steen Kong, Sousa/Schmidt, Frederick Lehmann og Chapeau sætter strøm til dansegulvet fra kl. 22.

Footwork Summer Slam
Lørdag den 27. august
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kebab og ny klub på Bakken
Lørdag er der både kræs for hungrende foodies og klubgængere med lyst til at flytte fødderne. Kl. 19 serverer den engelske kok Lee Tiernan igen mundvandsprovokerende kebab, inden den nye klubaften Støk slår dørene op til sin premiereaften, hvor Okat spiller live, mens Phase 5, Eka Scratch og Johanna Ritscher står bag pulten.

Black Axe Mangal + Støk 01
Lørdag den 27. august
Læs mere om kebab HER og festarrangementet HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af