Her er ugens syv fedeste fester – Konfetti, Boogie Juice og pladebiks-åbning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bikstok giver gratis Konfetti-koncert
Torsdag aften blænder Soundvenue, Lenovo og Copenhagen Street Food op for en ny omgang af koncertrækken Konfetti. Denne gang kan man kvit og frit opleve tre levende dancehall-legender i skikkelse af Blæs Bukki, Pharfar og Eaggerman, der tilsammen udgør stilskabende Bikstok. Efter koncerten vender rutinerede DJ T.O.M. plader.

Konfetti: Bikstok
Torsdag den 29. september
Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny pladebiks holder åbningsfest
Med Beat på Enghave Plads 13 får Vesterbro en helt ny (og stor) pladebutik, der også fungerer som musikboghandel, galleri og cafeteria. Åbningen fejres torsdag eftermiddag og tidlig aften, hvor der er koncert med Folkeklubben, kaffe, kringle og musiknørderi til den helt store guldmedalje.

Beat åbningsfest
Torsdag den 29. september
Beat
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

First Hate fyrer op under synthpop-fest
Efter sidste år at have optrådt i Pumpehusets Byhave tager synthpop-duoen First Hate nu skridtet videre til spillestedets store scene, hvor de fredag optræder i selskab Pardans og Christoffer Jørgensen.

Efter koncerterne kan man feste videre til afterparty med fri entré fra kl. 23.30 samme sted, som First Hate selv har sammensat. Her står Lust For Youth og Soho Rezanejad, der ligeledes dyrker dyster og 80’er-forelsket synthpop, og som begge tidligere har optrådt med First Hate, bag pulten i selskab med Brexit og Lasse Dearman.

First Hate + efterfest
Fredag den 30. september
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fransk dj-legende på Chateau Motel
Han er godt nok født i Istanbul, men Dimitri From Paris voksede op i den franske metropol, hvor han i 80’erne var en af de første til at introducere housemusik for sine landsmænd. Siden da har han haft en glorværdig karriere med fokus på house, disco og funk, og på fredag står veteranen så klar på Chateau Motel.

Der er dog lidt af hvert på programmet denne fredag, og motellet lægger også scene til en dobbeltkoncert fra postpunkerne Modern og de punkede garagerocker Molly. Så er der knald på fra start.

Chateau Motel x Dimitri From Paris
Fredag den 30. september
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vega sætter spot på talenter
Fredag lancerer Vega et nyt koncertkoncept. Girls & Boys skal fremover præsentere nye navne fra Danmark, England og andre lande på Ideal Bar, og til premieren repræsenterer synthpopperne Silvester de danske farver i selskab med beslægtede svenske Wildhart og engelske Mind Enterprises.

Girls & Boys
Fredag den 30. september
Ideal Bar
Læs mere om arrangementet på Facebook

Boogie
Boogiejuice fylder år

I fire år har Boogiejuice forsødet Københavns natteliv med rap, funk, disco, boogie og soul, og det markerer lydsystemet, der består af DJ Cars10 og DJ Whut, med en gedigen fredagsfest på Rust. Her kan man opleve ParticalMan, FMD og ZadeOne live, og derudover står en hær af dj’s klar til at rykke Mainfloor og Basement rundt.

Boogie Juice fire års jubilæum
Fredag den 30. september
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bolsjefabrikken får sin hiphop på
Hiphopundergrunden folder sig ud på Bolsjefabrikken fredag aften. Her står Blær Records bag arrangementet Straight Outta Bolsjen Part 2, hvor rappere som Blodsport, De Rygeste, Marcie Fresh og Skyggesiden optræder, mens rutinerede DJ Cars10, Mighty Mala og Pappiman spinner bangere.

Straight Outta Bolsjen Part 2
Fredag den 30. september
Bolsjefabrikken
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af