Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Noah Carter ‘Do You’

Det nyeste og yderst talentfulde skud på den danske hiphop-stamme er B.O.C.-artisten Noah Carter, som længe har været en mytisk figur i rapkredse. Med sin første udgivelse nogensinde, ’Do You’, beviser han på bedste manér, at han er et navn, man gør klogt i at holde øje med fremadrettet.


2. Francis and the Lights feat. Kanye West ‘My Citys Gone’

Francis and the Lights udgav i lørdags debutalbummet ‘Farewell, Starlite!’, der er badet i fortræffelige synthstykker af alle arter og toner. Et af albummets højdepunkter er den Kanye West-gæstede ’My Citys Gone’, som i al sin melodisk underspillede og vokalharmoniserede hæder fremkalder dybe følelser.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Elias Segujja ‘Around & Around’

’Around & Around’ er første single fra den splinternye danske artist Elias Segujja, der skrev numrene under en rejse hos hans familie i Uganda. Sangen er et fornemt stykke fremtids-r’n’b og stammer fra Segujjas kommende debut-ep ‘Masaka’, der er opkaldt efter et område i Uganda, som den lokale høvding gav til hans farfar.


4. Danny Brown ‘Ain’t It Funny’

Danny Browns ‘Atrocity Exhibition’ skulle egentlig være landet fredag den 30. september, men kom tre dage før tid, da rapperen simpelthen ikke kunne dy sig. Man forstår godt hvorfor, når man hører den grimassefremkaldende ’Ain’t It Funny’, hvor Brown i sin patenterede freakshow-stil forsøger at overgå det muterede trompetbeat.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Solange feat. Lil Wayne ‘Mad’

Vi har ventet i fire år på ‘A Seat at the Table’, og Solanges monstrøse nye album skal lige have noget tid til at sætte sig. Et midlertidigt højdepunkt er dog den Lil Wayne-gæstede ’Mad’, der er en klaverklinkende drøm af en r’n’b-sang.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Moses Sumney ‘Lonely World’

Moses Sumney er i øjeblikket på turné med James Blake og Vince Staples, men han har også haft tid til at udgive sin debut-ep ’Lamentations’, hvor man blandt andet finder denne organiske perle, der assisteres af Kendrick Lamar-kollegaen Thundercats fortrinlige bas.


7. Bon Iver ’29 #Strafford APTS’

Bon Ivers længeventede ’22, A Million’ er netop udkommet og indfriede alle vores forventninger. Albummet er et gevaldigt helstøbt output, der som noget nyt hengiver sig til synthesizerens magt. Alligevel står den underspillede folkballade ’29 #Strafford APTS’ som et af albummets stærkeste bud på, at Justin Vernon og co. ikke har givet afkald på musikkens dybt humanistiske skær.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Slowes ‘Something Special’

Slowes er en dugfrisk dansk duo, der – som navnet antyder – laver downtempo drømmepop. Lyden på ‘Something Special’ vifter i en chillet og elektronisk afstøbning, mens den fantaserende vokal afløses af en mindst lige så fantasifuld synth.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af