Se Chance the Rapper synge ny Kit Kat-jingle iklædt løvekostume

Se Chance the Rapper synge ny Kit Kat-jingle iklædt løvekostume

Chance the Rapper er sådan cirka lige så sprudlende, bekymringsfri og fuld af overraskelser som sine musikalske udskejelser.

I går leverede han en fængende, storslået optræden hos Fallon i selskab med Ty Dolla $ign, D.R.A.M. samt en hel gospeltrup blandt publikum. I dag har han iklædt sig et dyrekostume og synger en lille sang om chokolade.

Kit Kat har nemlig netop delt deres nyeste reklame, og hovedrolleindehaveren er ingen ringere end en lækkersulten, Halloween-klar Chance i noget, der ligner et løvekostume, der lokkes af endnu en Chance – denne gang i form af choko-aliaset Chance the Wrapper, som synger jinglen fra en Kit Kat-bar.

»Just give me a break / break me off a piece of that Kit Kat-bar«, lyder den nyfortolkede, soulfulde jingle, om hvilken Chance tørt konstaterer: »That’s a good song«. Og helt uret har han ikke engang.

Læs også: 12 navne der bør headline NorthSide – inkl. Chance the Rapper

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af