Hør ASAP Fergs nye remix af ‘New Level’ – med ASAP Rocky og Lil Uzi Vert som gæster

Tidligere i år udgav ASAP Ferg sit seneste album ’Always Strive and Prosper’, på hvilket det Future-gæstede hit ’New Level’ var det afgjorte højdepunkt i popularitet.

I anledning af sin 28-års fødselsdag har ASAP-holdets andenmand nu delt en remixet version af storhittet, denne gang med holdkammeraten ASAP Rocky og Philadelphia-rapperen Lil Uzi Vert. Tracket fortsætter i sin ufortrødne konkurrenceprægede stil om, hvem der kan nå toppen hurtigst med brovtende bars. Nedenfor kan du afgøre, hvem der kommer ud som sejrherren af de tre rappere.

Remixet er antageligvis blot en forløber for mere samarbejdsmateriale fra det samlede ASAP Mob, da Rocky for mindre end en uge siden kunne afsløre, at rapperkollektivets næste fællesmixtape, ’The Cozy Tapes Vol. 1’, netop er blevet færdigindspillet. Den kommende holdindsats er gruppens blot anden i rækken efter ‘Lords Never Worry’ fra 2012. Der er dog endnu ingen fastlagt dato for udgivelse.

Bemærk at Apple Music-abonnement er nødvendigt for at høre sangen i sin helhed.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af