Premiere: Dansk-islandske Vicarage holder efteråret for døren med den housede ‘Caliente’

Premiere: Dansk-islandske Vicarage holder efteråret for døren med den housede ‘Caliente’
Foto: Frederik Folmer Middelboe

Vi har tidligere været efter dem i forbindelse med et remix af Communions ‘Forget It’s a Dream’, og i dag kan vi så premiere Vicarages nye single ‘Caliente’.

Den dansk-islandske duo bestående af Felix og Esben har på både remixet og den tidligere single ‘Above This’ fremvist en fornem evne til at lave varmblodet house med både smæk på beatet og lækre guitardetaljer, og stilen fortsætter med ‘Caliente’, som ankommer lige i tide til at holde efteråret for døren et par dage endnu.

Videoen er lavet af Martin Menso fra det kongelige kunstakademi i Haag.

Vicarage fortæller selv: 
»Tracket startede med et sample af et gammelt soultrack. Det var en ret hurtig og houset slut-90’er french touch-agtig demo, som vi kun forestillede os, vi skulle spille live og til dj-sets. Gradvist, mens vi byggede flere elementer på loopet, satte vi tempoet mere og mere ned. Til sidst havde vi bygget så mange elementer op omkring samplet og sat nummeret så meget ned i tempo, at det gav bedst mening at fjerne samplet og lave tracket helt uden. Guitaren i ‘Caliente’ er faktisk lavet med en synthesizer, modsat guitaren på ‘Above This’, som vi har indspillet på en Telecaster«. Tjek samplet på Soundcloud HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af