Se Chance the Rappers interaktive video til ‘How Great’ – med Francis and the Lights og Jay Electronica

Chance the Rapper har lavet en smuk, omend såre simpel musikvideo til ‘How Great’ fra ‘Coloring Book’: En simpel live-version spædet op med et gospelkor, assistance fra Jay Electronica, Francis and the Lights og Chances kusine Nicole skudt på en iPhone i sort/hvid.

Det lyder simpelt, men vent – der er mere: Den er nemlig designet til din smartphone. Den kræver, at du låser din skærm i portrætformat, så den ikke roterer, når du vender din smartphone. Billederne er nemlig både horisontale, vertikale og på hovedet.

Forud for videoen skrev Chance på Twitter, at videoen er ulig alt andet, han tidligere har lavet. Det må man give ham. Tidligere udgav han videoen til ‘No Problem’, der er en helt anden kaliber.

Læs også: Gospelsangere blandt publikum: Se Chance The Rapper hos Fallon med Ty Dolla $ign og D.R.A.M.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af