To nye David Bowie-numre ser dagens lys – hør ’When I Met You’ og ’No Plan’

To nye David Bowie-numre ser dagens lys – hør ’When I Met You’ og ’No Plan’

Sidste måned blev det afsløret, at David Bowies sidste indspilninger vil blive udgivet på soundtracket til teaterproduktionen ’Lazarus’, som Bowie var medforfatter af. Inden sin utidige død nåede rocklegenden at udgive sit sidste album, ‘Blackstar’, men et par sange fra processen, der ikke klarede albumcuttet, ser altså nu dagens lys via soundtracket.

Takket være to forskellige BBC Radio-kanaler har man nu mulighed for at lytte til to af de i alt tre nye numre. De hedder ’When I Met You’ og ’No Plan’ og vil begge figurere på anden disk af musical-soundtracket, der udkommer den 21. oktober.

’When I Met You’ kan høres på BBC Radio 6 HER ved 51:20, mens ’No Plan’ kan høres på BBC Radio 2 HER ved 46:20. Før de posthume numres respektive radioafspilninger tilbydes ekstra baggrundsinfo for de interesserede.

Foruden de to ovenstående sange, er der en tredje på vej ved navn ’Killing a Little Time’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af