Desiigner slipper gyservideo til ‘Zombie Walk’ og freestyler over ‘Familien Addams’-temaet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Halloween-perioden ser ud til at være en yndet tid til at udgive nyt materiale i hiphop-kredse. Spørg bare Skepta, der forleden delte to nye sange, som han traditionelt har gjort de sidste tre år.

Også Desiigner slutter sig nu til trenden. Dette sker først og fremmest gennem en ny musikvideo til sangen ’Zombie Walk’ fra debut-mixtapet ’New English’, men også med en nybagt freestyle til tonerne af temaet fra ’Familien Addams’, der som bekendt har det okkulte og makabre som varemærke.

I ’Zombie Walk’s næsten ni minutter lange billeside udsættes Desiigner for en begyndende zombie-epidemi efter en mildest talt problematisk bilrejse på vej til en fest, hvor sangens gæsterapper King Savage utålmodigt venter.

Pludselig ses de begge (og mange andre) som levende døde, der går den titulære zombie walk i fuld døds-make-up på en kirkegård ikke ulig Michael Jacksons famøse ’Thriller’-video. Videoen omfatter også japansk inspirerede animationssekvenser.

Ligeledes flirtes der med det morbide på ’Familien Addams’-freestylen hos musikmediet Genius, hvor Desiigner dog ser ud til at have det alt for fedt til rent faktisk at spytte mere end 30 sekunders rim.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af