Skepta deler to nye sange i anledning af Halloween – hør ’No Security’ og Section Boyz-samarbejdet ’#Worst’

Skepta deler to nye sange i anledning af Halloween – hør ’No Security’ og Section Boyz-samarbejdet ’#Worst’
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Grime-genren ser i dag ud til at have kronede dage, og det kan man især takke Skepta for. Senest vandt London-veteranen en Mercury Prize for sit nyeste album ’Konnichiwa’. Siden har han fortsat sejrsstimen med ny musik med både Riff Raff, ASAP Rocky og Toronto-rapperen Smoke Dawg.

Men produktiviteten slutter ikke her, for Skepta har i forbindelse med Halloween i går delt to nye numre: Den ene er hans helt egen ’No Security (Halloween Sound)’, mens den anden er et samarbejdstrack ved navn ’#Worst’ med de britiske ynglinge fra grime-kollektivet Section Boyz.

Begge numre falder fint i hak med Allehelgensaften, da det er nogle dystre og urovækkende af slagsen. De fortsætter altså Skeptas tradition for at udgive musik den tid på året, hvor man hylder hekse, genfærd og alskens mørke magter.

På samme tidspunkt sidste år udgav han således ’Halloween Mix’, og året før var det den monstrøse banger ’It Ain’t Safe’, der fik premiere, inden den endegyldigt landede på ’Konnichiwa’ i år.

Derudover er det påfaldende, hvor ens den brummende synth i begge de nye numre lyder – fuldstændig som på ’It Ain’t Safe’. Bedøm selv om du kan høre ligheden nedenfor.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af