Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange
Drake. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

1. Drake ‘Fake Love’

Drakes seneste ‘Views’ har sat gigantiske rekorder for streaming, men den canadiske verdensstjerne nægter at hvile på laurbærrene. I forbindelse med seneste udgave af hans OVO Sound Radio, slap han – foruden tre andre tracks – den caribisk tonede ’Fake Love’, der fortsætter den solbeskinnede vibe, som albummet til tider havde.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. ASAP Rocky feat. Skepta ‘Put That On My Set’

Som et led i udrulningen af ASAP Mob-gruppens kommende fællesprojekt, ’Cozy Tapes Vol. 1: Friends’, udgav Rocky og resten af slænget for en uges tid siden ovenstående kortfilm. Her er det især den Skepta-gæstede sang ’Put That On My Set’, der stjæler opmærksomheden ved 8:30-punktet med et røgsløret sample af Willie Hutchs r’n’b-evergreen ‘Brother’s Gonna Work It Out’.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Injury Reserve ‘All This Money’

’All This Money’ er navnet på førstesinglen fra den skæve hiphop-trio Injury Reserves næste projekt ’Floss’, der skulle lande inden årets udgang. På en eller anden måde formår forsmagen at bikse både rungende bas og saxofon sammen til et alternativt take på det ellers glemte crunk-univers. Spørg os ikke, hvordan Arizona-gruppen er kommet på det, men det virker.


4. Kevin Morby ‘Beautiful Strangers’

Singer/songwriter Kevin Morby beviste tidligere i år med albummet ’Singing Saw’ sin musikalske finesse, og han gør det igen med sin seneste sang ’Beautiful Strangers’. Den rammende titulerede folkballade er en rørende hyldest til ofrene fra denne sommers natklubtragedie i Orlando.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Charli XCX feat. Lil Yachty ‘After the Afterparty’

Med sin forkærlighed for halvrebelske fortællinger pakket ind i poppede tyggegummimelodier er det egentlig intet under, at Charli XCX har fundet sammen med den kontroversielle rapper Lil Yachty, der selv har hang til lyserøde atmosfærer. Samarbejdet er blevet til ’After the Afterparty’, som er fra popartistens kommende unavngivede album.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Run the Jewels ‘Talk To Me’

Den bombastiske duo bestående af El-P og Killer Mike er på den igen. I år står deres tredje selvbetitlede album, ’RTJ 3’, for døren – og det har det heftige makkerpar valgt at bebude med ’Talk To Me’, som de selv beskriver som »soundtracket til tredje verdenskrig«. Altså kan vi forvente mere fra samme apokalyptiske skuffe som på forløberen ’Run The Jewels 2’.


7. D.R.A.M. feat. Young Thug ‘Misunderstood’

Den farverige Virginia-rapper D.R.A.M. delte for lidt over en uge siden debutpladen ’Big Baby D.R.A.M.’, der byder på et væld af genreblendende toner. Et af glansnumrene er den klædeligt rockede ’Misunderstood’, der til trods for en perifert autotunet Young Thug stadig formår at lyde dejlig organisk.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Saba feat. Smino & Legit ‘World In My Hands’

Chicago-rapperen Saba er ved at have hele kloden i sin hule hånd på albumlukkeren ’World In My Hands’ fra hans debut ’Bucket List’, der udkom lige inden weekendens indtrædelse. Klaver, knitrende trommer og et catchy hook – mere skal der ikke til, når man slipper så ubesværet afsted med at lave en ørehænger.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af