ASAP Mobs længe ventede nye album ude på mandag – se trackliste og det Yams-hyldende cover

Det er givetvis ikke helt let at samles under ASAP Mobs faner. Men heldigvis har Rocky, Ferg, Nast, Twelvyy og resten af ASAP-gutterne endelig formået at forene tropperne for at lægge sidste hånd på deres længe ventede andet fællesalbum: ‘The Cozy Tapes Vol. 1: Friends’.

Hele projektet er dedikeret til det grundlæggende ASAP-medlem Steven ‘Yams’ Rodriguez, der afgik ved døden i januar sidste år. Hyldesten til Harlem-gruppens afdøde ven ses ikke blot i den venskabelige albumtitel, men også på coveret, der forestiller Yams (med det karakteristiske modermærke på kinden) som lille.

‘The Cozy Tapes Vol. 1: Friends’ indeholder 12 friske tracks, heriblandt det Juicy-J-gæstede nummer ‘Yamborghini High’, og hele pladen lander allerede nu på mandag, der som bekendt er Halloween – eller Día de Muertos (de dødes dag) ifølge mexicanske traditioner, hvor man mindes og hylder sine afdøde kære. Med andre ord en oplagt lejlighed til at hylde Rodriguez yderligere.

Se tracklisten og coveret til ‘The Cozy Tapes Vol. 1: Friends’ herunder.

Læs også: D.R.A.M.’s skæve hash-hit ‘Broccoli’ får tv-debut hos Conan

asap mob

‘The Cozy Tapes Vol. 1: Friends’:
1. ‘Yamborghini High’
2. ‘Crazy Brazy’
3. ‘Way Hii’
4. ‘Young Nigga Living’
5. ‘Nasty’s World’
6. ‘Money Man’
7. ‘Put That On My Set’
8. ‘Motivation Foreign (Skit)’
9. ‘London Town’
10. ‘Runner’
11. ‘Bachelor’
12. ‘Telephone Calls’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af