Efter Trump-sejren: Chance the Rappers ven skiller sig af med kunstnernavnet Donnie Trumpet

Efter Trump-sejren: Chance the Rappers ven skiller sig af med kunstnernavnet Donnie Trumpet

Da manden bag kunstnernavnet Donnie Trumpet, Nico Segal, i sin tid startede det tilsyneladende muntre tilnavn, var det med henblik på et barnagtigt spil med ord, der skulle belyse hans musikervirke som trompetist.

Men frontmanden bag gratisalbummet ’Surf’ med Chance The Rapper er ikke det mindste interesseret i at bære aliasset længere oven på det nyligt overståede amerikanske præsidentvalg, der bragte Donald Trump sejrrigt ud på den anden side.

Som Segal selv udlægger det via et nyligt opslag på Facebook, er alt for mange begyndt at associere hans nu tidligere alias med Donald Trump, hvorfor han med øjeblikkelig virkning lægger det bag sig til fordel for det mere simple Nico. Navneændringen skyldes helt grundlæggende overbevisningsforskelle.

»Hvad der begyndte som en joke, et fjollet ordspil, er ikke sjovt længere. Jeg ønsker ikke at være forbundet til Trumps hadefulde tone eller sårende budskab. Jeg ønsker ikke at være misrepræsenteret eller misforstået. Trumps overbevisninger er ikke mine«, lyder det blandt andet fra Segal, der tager stærk afstand fra Trumps værdier og altså vil gå ret langt for ikke at blive sat i bås med en af klodens snart mægtigste mænd.

Læs også: »Hitler is real«: Se musikernes Twitter-reaktioner fra valgnatten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af