Kanye har aflyst resten af sin USA-turné efter et par hektiske døgn

Kanye har aflyst resten af sin USA-turné efter et par hektiske døgn
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Opdatering: Pitchfork har nu fået bekræftet af en repræsentant for Kanye West, at resten af Saint Pablo-turnéen er aflyst. Der er endnu ingen yderligere forklaring, men alle billetter bliver refunderet.

Det har været nogle vilde dage for Kanye West: Hans support til Donald Trump har vakt sure miner over meget af internettet, og i weekenden kastede han sig ud i et langt rant (om bl.a. Jay Z og Beyoncé) for herefter at aflyse sin koncert efter tre numre. I dag har Kanye så aflyst aftenens koncert i Los Angeles, som var skemalagt for at råde bod for et show den 3. november, som rapperen aflyste grundet at have mistet sin stemme.

Kanye er lidt for Kanye-agtig for tiden, og nu er der nye rygter som tyder på, at tingene står endnu værre til.

Los Angeles Times-journalisten Gerrick Kennedy har nemlig tweetet, at han via kilder har fået at vide, at Kanye har aflyst resten af sin Saint Pablo-turné i USA, som endnu mangler 21 koncerter. Han oplyser samtidig, at der ikke er noget nyt om en mulig turné i Europa.

Intet er selvfølgelig bekræftet, og selv om et sådan træk lyder lidt overreageret, så virker det i den grad også som om, at Kanye har brug for en pause til at trække vejret og tænke sig om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af