Ab-Soul bekræfter: Kendrick Lamar og J. Cole på vej med fælles album

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kendrick Lamar og J. Cole har mere end én gang slået pjalterne sammen på et fælles track, hvilket har holdt liv i et rygte om, at de to rappere skulle brygge på et helt album sammen. Nu ser det imidlertid ud til, at et albumsamarbejde imellem de to rent faktisk er på vej – i hvert fald hvis du spørger Ab-Soul.

Kendrick Lamars TDE-kollega gæstede i går radioprogrammet ‘The Breakfast Club’ i anledning af udgivelsen af det nye album ‘DWTW’, og her fik de to værter henimod slutningen af interviewet Ab-Soul til at bekræfte det mytiske albumsamarbejdes eksistens. Du kan se seancen i videoen ovenfor cirka 24 minutter inde.

Først adspurgt, om han havde en gæsteoptræden på Kendrick Lamar og J. Coles fælles album, erklærede han: »I can’t speak on that. I wish I could«.

Værterne fortsatte med at presse på, hvorefter Ab-Soul fortsatte: »I don’t really know too much about it. I just hope they use my verse«, og dernæst endelig bekræftede: »There is a Kendrick/Cole-album. They got it. They got something in the works. They’ve been working on that motherfucker for a while«.

The Fader har allerede haft fat i Ab-Soul for at høre mere om projektet, men har blot fået en e-mail retur med kommentaren: »It’s a myth *joker smile*«.

Læs også: Update fra Kendrick Lamar: Om Obamas jumpshots, nye projekter og årets bedste TDE-skud

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af