Se Patti Smiths følelsesladede optræden med Bob Dylans ‘A Hard Rain’s A-Gonna Fall’ til Nobel-ceremonien

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv en superstjerne kan blive overmandet af nerver og følelser. Det stod klart, da rockikonet og poeten Patti Smith i går aftes optrådte til Nobel-ceremonien i Stockholm som en slags erstatning for den angiveligt meget travle og derfor udeblevne Bob Dylan, der som bekendt er blevet tildelt Nobelprisen i litteratur.

Flankeret af akustisk guitar, slideguitar og en hel strygersektion leverede Patti Smith en stærkt følelsesladet version af Dylan-klassikeren ‘A Hard Rain’ A-Gonna Fall’, og skønt hendes skærende vokal stod knivskarpt, måtte hun efter få minutter afbryde sangen med den forklaring, at hun var meget nervøs.

Publikums klapsalver hjalp stjernen videre i den noget nær monumentale fremførsel, der indiskutabelt må være kollegaen Bob Dylan værdig, Nobelpris-modtager eller ej.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af