Kaytranada og Alicia Keys mødes på sensuelt nyt nummer – hør ‘Sweet F’in Love’

Kaytranada og Alicia Keys mødes på sensuelt nyt nummer – hør ‘Sweet F’in Love’

Der er dømt hovedkuls forelskelse i musikalsk form mellem Kaytranada og Alicia Keys, når de mødes på det nye nummer ‘Sweet F’in Love’ mellem producerens boblende, dansable og sensuelle beatmagi og sangerindens blidt sødmefulde og brandvarme croon.

Nummeret røg online via Swizz Beats’ (aka. Keys’ husbond) Soundcloud-profil og følger dermed op på sangerindens sjette album ‘Here’, der landede sidste år – i kølvandet på Kaytranadas debutalbum, ‘99.9%’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af