Klar på noget tysk r’n’b? Tjek Ace Tees 90’er-lækre ‘Bist Du Down?’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk r’n’b er ikke en varebetegnelse, man hører om særlig tit, men flere internationale musikmedier er nu begyndt at lægge mærke til Ace Tee, så vi hopper lige med på vognen.

Der er dog fin grund til hypen, for den tyske sangerindes debutvideo til singlen ‘Bist Du Down?’ (fra slutningen af december) er en umådeligt lækker rekonstruering af 90’er-r’n’b’ens kerneværdier – både musikalsk og visuelt, hvor der med bløde beats, tilbagelænede vokaler og retro-gear vækkes minder til dengang, hvor TLC, Brandy og alle de andre styrede slagets gang på r’n’b-scenen.

Tracket gæstes i tro 90’er-ånd af rapperen Kwam, og under Youtube-videoen teases der om en kommende udgivelse med navnet ‘Sip Slow’, som er sat til at udkomme 18. august i år.

Er dit tysk helt elendigt, oversættes sangtitlen til ‘Er du nede?’, og er du det, kan du fortsætte lytningen på Ace Tees Soundcloud.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af