Se videoen til Møs nye kærligheds-banger ‘Don’t Leave’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rettelse: ‘Don’t Leave’ er en såkaldt dual release mellem Mø og Snakehips, og sangen er altså (modsat nedenstående udlægning) en officiel Mø-single, som vil være at finde på hendes kommende album.

Spoiler: Dette er ikke en officiel Mø-single, men det kunne det næsten lige så godt have været rent lydmæssigt. ‘Don’t Leave’ er lavet af den britiske producer-duo Shakehips (der tidligere har haft vokalbesøg af folk som Anderson .Paak, Zayn og Chance the Rapper), og her donerer Mø altså sin raspe stemme til hele tracket.

Musikvideoen er ganske enkel, og man ser faktisk mest til bagsiden af Karen Marie Ørsteds ret så seje slangejakke.

Selve sangen er en art kærligheds-banger, hvor elektronikken suser om hovedet på Mø, som prøver at overbevise sin udkårne om at lege med på trods af, at hun ikke er perfekt.

»I’m not just a fuck-up / I’m the fuck-up you need«, synger hun, inden omkvædet går: »I may not ever get my shit together / but ain’t nobody gonna love you better«.

Læs også: Fest amok til Diplos boblende remix af Møs ‘Final Song’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af