Frank Ocean bliver sagsøgt af sin egen far efter beskyldninger om transfobi

Frank Ocean bliver sagsøgt af sin egen far efter beskyldninger om transfobi
Foto: Jason Merritt/Getty Images

Frank Ocean har et mildest talt anstrengt forhold til sin far Calvin Cooksey. Ocean var seks år gammel, da han sidst så sin far efter en episode på en diner, hvor Cooksey kaldte en transkønnet servitrice for »faggot« og slæbte Ocean ud derfra. Det skrev Ocean i et stærkt blogindlæg sidste sommer efter det tragiske terrorangreb på en homonatklub i Orlando.

»Det var den sidste eftermiddag, jeg så min far og første gang, jeg hørte det ord [»faggot«, red.], tror jeg, selvom jeg ikke ville blive overrasket, hvis det ikke var«, skriver han blandt andet.

Men om muligt er forholdet blevet en my værre nu. Cooksey sagsøger nemlig nu sin egen søn for 14,5 millioner dollar over netop det indlæg, som han ifølge TMZ kalder »æreskrænkende«, »usandt« og i øvrigt »skadede hans finansielle muligheder i film og musik«.

Calvin Cooksey selv påstår, at Frank Oceans »money-grubbing mother« er årsagen til, de ikke længere taler sammen. Det er i øvrigt ikke første gang, Calvin Cooksey forsøger at få penge ud af et æreskrænkelsessagsanlæg. I 2014 sagsøgte han hiphop-mogulen Russell Simmons for 142 millioner dollar, fordi Simmons’ site Global Grind efter sigende havde beskrevet Cooksey som en »deadbeat dad«. Den sag blev lukket for bestandig i september sidste år.

Læs også: Frank Ocean håner Trump i indigneret blog-kommentar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af