Her er ugens syv fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge blandt andet med Boogie Love, Natbar-disco og Hawsfabrikken.
Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natkoncert og disco-godbidder
Udover at levere nogen af de mest tilbagelænede fester i København står Natbar også med mellemrum bag live-koncerter som en del af klubpakken. Fredag står den drømmende popduo Slowes på scenen, mens Christian d’Or med garanti lufter sin kærlighed til disco, når han står bag pulten før og efter koncerten.

Natbar: Christian d’Or + Slowes (live)
Fredag den 10. februar
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook


Collab-fest på Chateau Motel
Skateboard-legenden Rune Glifberg er en af mændene bag tøjmærket Lustful, som denne fredag lancerer en ny capsule-kollektion i samarbejde med Le Fix. Der er reception i tøjbutikken på Kronprinsensgade fra kl. 18, men er det ikke nok, tager Chateau Motel sig af efterfesten. En lang række dj’s står klar til at underholde i både main room og cocktail loungen på Knabrostræde 3, og bag dj-pultene finder man blandt andre rutinerede kræfter som Dixen, Lou Van, Kim Kemi og Brynjolfur.

Lustful x Le Fix
Fredag den 10. februar
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natkoncert med snemanden
Han er barndomsvenner med Kesi og Noah Carter og har gået til breakdancing med Hans Philip. Louis Valuta har vennerne i orden, og i slutningen af 2016 debuterede han så på dansk med dealer-hymnen ‘Snemand’. Fredag giver rapperen natkoncert på Rust – Emil Degner og Kathrine Luna dj’er før og efter.

Rust x Louis Valuta
Fredag den 10. februar
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nyt musikkollektiv fester på Christiania
Den danske musikscene er i stigende grad præget af musikerkollektiver med bands, der samarbejder om at udgive deres musik. Et eksempel er Citadel, der står bag en labelnight på Børneteatret på Christiania, hvor grupperne Fraads, Hingst, Blikfang og Krystalsøn optræder, mens medlemmer af Sjæl I Flammer og First Hate dj’er.

Citadel #1
Lørdag den 11. februar
Børneteatret, Christiania
Læs mere om arrangementet på Facebook


Rave-stemning på Jolene
En af de fineste festleverandører på Jolene er Hawsfabrikken, der med mellemrum fyrer op under klubaftener båret af bagmændenes kærlighed til house. Lørdag er det tid til en ’Warehouse edition’, hvor Dee Brown og Mads Bjerregaard forsøger at ramme den helt rigtige, oldschool rave-stemning.

Hawsfabrikken
Lørdag den 11. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Boogie Juice spreder kærlighed
Siden 2012 har dj-makkerparret DJ Cars10 og DJ Whut som Boogie Juice fyret op under fester på skiftende locations, hvor kærligheden til hiphop og groovy beats med afstikkere til soul, funk og boogie er den røde tråd.

Lørdag blænder de op for en særlig Valentines Day-udgave med overskriften ’Boogie Love’ i Husets Teater på Halmtorvet. Til at sætte ild til dansegulvet er hidkaldt en sand plade-connaisseur i skikkelse af Tue Track, der dj’er i selskab med DJ Frk. Skov. Derudover medbringer Boogie Juice selvfølgelig også selv en stak funky plader.

Boogie Love
Lørdag den 11. februar
Husets Teater
Læs mere om festen på Facebook


80’er-synth på Bakken
Lørdag vender new wave-konceptet The Blitz Club tilbage til Bakken med mere kærlighed til 80’ernes melankolske, men også dansable synthpop. Aftenens live-attraktion er duoen Tan, mens et trekløver bestående af Leslie Ming, Rebecca Molina og Signe Høi vender dystre plader, man kan danse til.

The Blitz Club
Lørdag den 11. februar
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af